Flyttstädning i Östersund

Viktorias städservice hjälper dig att städa vid flytt

Vårt engagemang för att göra din övergång till ett nytt hem så smidig som möjligt sträcker sig nu ännu längre genom att erbjuda vår professionella flyttstädning i Östersund. Oavsett om du flyttar till eller från Östersund, kommer vårt erfarna team att vara där för att säkerställa att din gamla bostad uppfyller de högsta städstandarderna.

 

Vi ordnar städningen medans du flyttar


När du har packat upp och installerat dig i ditt nya boende, låt oss ta hand om att lämna din tidigare bostad i perfekt skick. Vi är bekanta med de specifika krav som ställs för flyttstädning i Östersund och strävar efter att inte bara uppfylla dem utan överträffa dem. Vår 100% garanti står som ett löfte om vårt åtagande att leverera en högkvalitativ service.


Vårt team täcker alla aspekter av flyttstädningen, inklusive grundlig rengöring av hela huset eller lägenheten samt noggrann putsning av fönster. Och om det skulle uppstå några frågor under den obligatoriska besiktningen, kommer vi att åtgärda dem samma dag för att säkerställa att övergången förblir smidig och problemfri. När du planerar din flytt i eller från Östersund, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om flyttstädningen, med garanterat tillfredsställande resultat varje gång

Få en offert

Vår filosofi

Erfarna och lojala städare

Kundtrygghet

Miljövänliga städprodukter

Kvalitet i alla led

Fråga oss om "Rut"

Hushållsnära tjänster utförd av kompetent och serviceinriktad personal. Vi använder miljöklassade städmedel. Hos oss kan du utnyttja RUT-avdraget. Vi drar av 50 % direkt på din faktura.

hjärta