Allt från flyttstädning till fönsterputsning i Östersund

Viktorias städservice - vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen, flyttstädningen och fönsterputsningen. 

Vid en flyttstädning behöver oftast fastigheten/bostaden vara tömt på innehåll och kyl- och frys skall vara tomma, avstängda och stå lite på glänt för ren luft. Vi hjälper er med en komplett flyttstädning som gör er flytt så mycket enklare.

Vi utför fönsterputsning snabbt och och effektivt hemma hos privatpersoner i Östersund. Lägenheter, villor, radhus och sommarstugor mm - ring oss! 

Vår filosofi

Erfarna och lojala städare

Kundtrygghet

Miljövänliga städprodukter

Kvalitet i alla led

Fråga oss om "Rut"

Hushållsnära tjänster utförd av kompetent och serviceinriktad personal. Vi använder miljöklassade städmedel. Hos oss kan du utnyttja RUT-avdraget. Vi drar av 50 % direkt på din faktura.

hjärta

Återkommande hemstädning

Den vanligaste tjänsten vi har är en återkommande städning, varje el varannan vecka där dina personliga städerskor kommer och städar efter ditt önskemål. Första gången vi kommer och städar hos dig så får du träffa oss, ett ansikte på oss som kommer, det blir en trygghet för dig. Och inte ständigt ny personal. Personalen känner ditt hem och vet vad som ska göras och utför städning med god kvalité.


Du väljer vilka städprodukter vi ska använda, om det behövs några speciella produkter för just ditt hem. Vi använder oss utav dina städprodukter och redskap enligt dina önskemål om inget annat bestäms. När du ringer och bokar städ så kommer vi först för att träffa dig och få en genomgång vad du har för önskemål med din städning.


Genom detta så får vi en uppfattning om hur länge de kommer ta vid varje städ tillfälle. Vid första städningen så tar det ofta längre tid, ungefär 2-3 timmar så du har med de i din beräkning. Viktigt för dig som kund att tänka på att berätta för oss om dina speciella behov. Som t.ex. visa golv som inte ska våttorkas el som behöver ha speciella medel. Ytor som kan vara känslig för våttorkning och istället behöver torrtorkas etc. Vi prioriterar din behov och det är viktigt för oss att du känner dig trygg och nöjd med resultatet.

Storstädning

Storstädning rekommenderar vi att ha minst en gång per år.Du kanske vill slippa storstädning inför Jul eller den årliga vårstädningen. Lugn vi tar hand om det. Du behöver inte vara en återkommande städkund för att boka in en storstädning utan det går bra att bara boka in en enstaka städning då och då.

Fönsterputs

Många av våra kunder bokar regelbunden fönsterputsning, oftast brukar detta va under vår och höst. Vi hjälper dig att få skinande rena fönster oavsett om du är en stam kund el om du väljer att boka oss att göra en fönsterputs vid enstaka tillfällen.

Flyttstädning

Vi tar hand om din flyttstädning i Östersund, så kan du lägga din tid och energi på ditt nya boende. Efter du har packat ner hela ditt bohag och flyttat till ditt nya hem kommer vi och hjälper dig att städa din gamla bostad. Vi är mycket noggranna och vi vet vilka krav som ställs för att städningen ska bli godkänd vid besiktning. Vi erbjuder professionell flyttstädning och lämnar alltid 100% garanti.

Läs mer om Flyttstädning

Byggstädning

Vid en byggstädning torkar vi av golven och gör rent efter en nybyggnation eller renovering. Fönsterputsning, skura golv m.m ingår inte och här brukar man istället prata om att en finstädning behövs. Vi gör bägge!